Formule1 logo

De Formule 1-Cadeaubon

CadeaubonTicketTravel

Als auto- of motorsportfan weet u dat er niets boven een live bezoek aan een echte race gaat! U ziet, beleeft en ruikt de bolides. Dit maakt het evenement voor eens en voor altijd tot een onvergetelijke ervaring, waar u met plezier aan terugdenkt bij het zien op TV, het horen van het geluid of het lezen van een autosportmagazine. Het is goed om te weten dat er nu een Formule 1-Cadeaubon bestaat, die voor bijna alle grote auto- en/of motorsportevenementen gebruikt kan worden. Bij inlevering wordt het bedrag van de Ticket+Travel-Cadeaubon in mindering gebracht op het aankoopbedrag van bijvoorbeeld uw toegangskaart, bus- of vliegreis of uw complete arrangement.

De Ticket+Travel-Cadeaubon kunt u voor elke race in de wereld uit ons assortiment gebruiken. De cadeaubon is verkrijgbaar in de waarden vanaf € 15,- met iedere verhoging in een meervoud van € 5,-. U kunt dus voor € 20,-, € 25,-, € 30,- of bijvoorbeeld € 50,- of         € 75,-. U hoeft het bedrag maar op te geven en wij zullen voor de juiste afhandeling zorgdragen. De bon heeft een geldigheid van twee jaar.

 

Over Ticket+Travel

Ticket+Travel is al meer dan 25 jaar het adres voor toegangskaarten en/of reizen naar o.a. de Formule 1, MotoGP, DTM, World Endurance Championship (WEC met o.a. de 24 uur van Le Mans), IndyCar Series (ICS met o.a. de Indy 500), World Touring Car Championship (WTCC) en Superbike (SBK).

Meer info over Ticket+Travel Formule 1

Ticket+Travel®
+31 (0)20-6893399 / info@tickettravel.nl
Copyright © Ticket+Travel Formule 1 B.V. - Postbus 94399 - 1090GJ Amsterdam