Formule1 logo

HISTORISCHE GRANDS PRIX zijn een hoogtepunt voor auto- en autosportliefhebbers die blijven genieten van de oude racebolides van vóór de veertiger jaren. Het rondslenteren tussen deze geweldige machines met een rijke historie en de strijd die zij onderling nog voeren, is voor menigeen een lust voor het oog. Meerdere evenementen worden er jaarlijks binnen Europa verreden, waardoor men niet alleen Monaco, maar ook elders zijn hart kan ophalen.

F1 Historisch 2017 Monaco Monte Carlo Circuit de Monaco

Algemene informatie

De informatie en prijzen over dit evenement zijn nog niet (volledig) bekend. U kunt uw e-mailadres hier invullen, dan melden wij u de informatie, zodra wij de gegevens publicabel hebben. Mocht u ter oriëntatie iets over de prijzen of arrangementen van het afgelopen jaar willen weten, dan kunt u deze via de bovenstaande vetgedrukte "buttons" bekijken.

E-mail
Evenement

U kunt ook uw naam, adres en woonplaats invullen, dan ontvangt u, zodra wij de informatie compleet hebben, deze gratis op het aangegeven adres, zodat wij u wellicht nog beter van dienst kunnen zijn.

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
E-mail

HistorschDe historische Grand Prix wordt om de twee jaar voor de Formule 1-race gehouden. Geniet van de Bugatti’s uit 1927, de Maserati’s en vele andere historische GP wagens.

Ook dit jaar bieden wij de mogelijkheid om de Historische GP van Monaco te bezoeken en zijn u voor kaarten en/of arrangementen graag van dienst. Onze reizen zijn geheel begeleid.

 

r1 r3 r4

Over Ticket+Travel

Ticket+Travel is al meer dan 25 jaar het adres voor toegangskaarten en/of reizen naar o.a. de Formule 1, MotoGP, DTM, World Endurance Championship (WEC met o.a. de 24 uur van Le Mans), IndyCar Series (ICS met o.a. de Indy 500), World Touring Car Championship (WTCC) en Superbike (SBK).

Meer info over Ticket+Travel Formule 1

Ticket+Travel®
+31 (0)20-6893399 / info@tickettravel.nl
Copyright © Ticket+Travel Formule 1 B.V. - Postbus 94399 - 1090GJ Amsterdam