Formule1 logo

HISTORISCHE GRANDS PRIX zijn een hoogtepunt voor auto- en autosportliefhebbers die blijven genieten van de oude racebolides van vóór de veertiger jaren. Het rondslenteren tussen deze geweldige machines met een rijke historie en de strijd die zij onderling nog voeren, is voor menigeen een lust voor het oog. Meerdere evenementen worden er jaarlijks binnen Europa verreden, waardoor men niet alleen Monaco, maar ook elders zijn hart kan ophalen.

F1 Historisch 2017 Nederland Zandvoort Circuit Park Zandvoort

Algemene informatie

De informatie en prijzen over dit evenement zijn nog niet (volledig) bekend. U kunt uw e-mailadres hier invullen, dan melden wij u de informatie, zodra wij de gegevens publicabel hebben. Mocht u ter oriëntatie iets over de prijzen of arrangementen van het afgelopen jaar willen weten, dan kunt u deze via de bovenstaande vetgedrukte "buttons" bekijken.

E-mail
Evenement

U kunt ook uw naam, adres en woonplaats invullen, dan ontvangt u, zodra wij de informatie compleet hebben, deze gratis op het aangegeven adres, zodat wij u wellicht nog beter van dienst kunnen zijn.

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
E-mail

HISTORIC GRAND PRIX

Circuit Park Zandvoort en HARC organiseren op 2, 3 en 4 september 2016, na het  enorme succes van voorgaande jaren, voor de vijfde keer de Historic Grand Prix.

Met een traditie die ruim 65 jaar geleden begon, behoort Circuit Park Zandvoort tot de legendarische circuits die een belangrijke rol spelen en speelden in de historie van de autosport. Dat erfgoed komt opnieuw tot leven. De coureurs willen graag op Zandvoort racen met hun fraaie en veelal zeer exclusieve racewagens uit de vervlogen jaren.

UNIEK RACEPROGRAMMA

De Historic Grand Prix organisatie heeft voor de editie 2016 weer een bijzonder fraai programma weten samen te stellen. Naast een zeer fraai veld met Formule 1 autos in het FIA Masters Historic Formula ONE, ook fraaie startvelden met Sport Cars, toerwagens & GTs, Pre War autos, Fomule 2, Formule 3 en een aantal unieke demonstraties. Er zullen meer dan 20 starts zijn verdeeld over drie dagen in het zeer bijzonder hoogwaardig raceprogramma.

(tekst en beeld Circuit Park Zandvoort)