Formule1 logo

FORMULE 1 is dé hoogste klasse in de autosport, waarbij de wagens met hun turbomotor die begrensd is tot 15.000 toeren, snelheden van boven de 300 km/u kunnen halen. Het eerste kampioenschap werd in 1950 in Europa verreden. Sinds 1953 worden ook andere continenten aangedaan. Ruim 50 miljoen mensen kijken naar de races. Wij bieden je al meer dan 25 jaar de service om met kaarten en/of arrangementen live de Formule 1 te bezoeken.

F1 2018 Azerbeidzjan Baku Streets of Baku

Algemene informatie

De informatie en prijzen over dit evenement zijn nog niet (volledig) bekend. U kunt uw e-mailadres hier invullen, dan melden wij u de informatie, zodra wij de gegevens publicabel hebben. Mocht u ter oriëntatie iets over de prijzen of arrangementen van het afgelopen jaar willen weten, dan kunt u deze via de bovenstaande vetgedrukte "buttons" bekijken.

E-mail
Evenement

U kunt ook uw naam, adres en woonplaats invullen, dan ontvangt u, zodra wij de informatie compleet hebben, deze gratis op het aangegeven adres, zodat wij u wellicht nog beter van dienst kunnen zijn.

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
E-mail

Het Baku Street Circuit is een stratencircuit in Baku, de hoofdstad van Azerbeidzjan. Het circuit, ontworpen door Hermann Tilke, wordt gebouwd rond de boulevard. Vanaf 2016 zal het circuit de Grand Prix van Europa organiseren. Bekend is dat het circuit erg smal zal zijn, een uitdaging voor de rijders.

Baku, de Azerbeidjaanse hoofdstad is al duizenden jaren in beweging en nog steeds staat de tijd er alles behalve stil. Er wordt volop gebouwd en de hypermoderne vlammentorens – drie wolkenkrabbers die dienst gaan doen als kantoren, appartementen en hotel – zijn zo goed als af. In het donker zie je waar de 10.000 led-lampjes voor bedoeld zijn, het lijkt net een gigantisch kampvuur. Een passend nieuw icoon voor Azerbeidzjan, dat letterlijk land van vuur betekent.

De ene moderne constructie na de andere doemt op, allemaal prachtig verlicht in de Azerbeidjaanse nacht. En dan zijn er nog de even zo imposante gebouwen uit de Sovjettijd en de fonkelnieuwe boulevard aan de Kaspische zee.

Bij daglicht gaat er een volstrekt andere wereld open, de oude binnenstad met de stadsmuur uit de 12e eeuw, de middeleeuwse straatjes waar vroeger de Zijderoute-karavanen doorheen trokken, het doet allemaal erg 1000-en-1-nacht aan.

Baku is een drukke stad, maar de sfeer is – los van het verkeer – heel relaxed. Het winkelgebied is autovrij en er zijn veel parken waar mensen ontspannen struinen of zitten te kletsen. De overheid, overal aanwezig in de vorm van enorme billboards met voormalig president Heydar Aliyev, investeert flink in de stad.


Over Ticket+Travel

Ticket+Travel is al meer dan 25 jaar het adres voor toegangskaarten en/of reizen naar o.a. de Formule 1, MotoGP, DTM, World Endurance Championship (WEC met o.a. de 24 uur van Le Mans), IndyCar Series (ICS met o.a. de Indy 500), World Touring Car Championship (WTCC) en Superbike (SBK).

Meer info over Ticket+Travel Formule 1

Ticket+Travel®
+31 (0)20-6893399 / info@tickettravel.nl
Copyright © Ticket+Travel Formule 1 B.V. - Postbus 94399 - 1090GJ Amsterdam