Formule1 logo

Hospitality F1 2018 België Spa-Francorchamps Circuit


Naast individuele hospitality mogelijkheden, kunnen we u ook hospitalitymogelijkheden met eigen lounges of suites voor grotere groepen aanbieden. Voor informatie en offertes, bel ons: 020-6893399 of mail ons: info@tickettravel.nl

Hospitality
Tribune Gold 8 VIP Info Vanaf  € 279,- Bestel
Porsche Paddockkaart Info Vanaf  € 495,- Bestel
Porsche Hospitality Paddockkaart Info Vanaf  € 1.035,- Bestel
Golden Card Info Vanaf  € 4.302,- Bestel


Tribune Gold 8 VIP

Zit op de mooiste tribune van het circuit en geniet van heerlijk lunch buffet en borrel na de F1-activiteiten.

Vanaf de Gold 8 heeft u een uitstekend zicht op de inhaalmanouvres in de La Source-curve welke zich aan het eind van het Start / Finish gebied bevindt. Verder kunt u de wagens een heel eind over het rechte stuk richting Eau Rouge volgen. Tegenover de tribune staat een groot scherm. 

Op enkele minuten lopen vanaf de tribune staat er van 11:30 uur tot 13:30 uur een geweldig lunch buffet voor u klaar (warm en koud met dessert, water, 2 glazen wijn of softdrink en koffie). Hier kunt u ook terecht voor een borrel na afloop van kwalificatie/race. De parkeerplaats op slechts 500 meter is natuurlijk ook inclusief!

Inclusief:
Gold 8 kaart
Lunch
Borrel
Parkeerkaart

 
Prijzen
  • Zaterdag  € 279,-
  • Zondag  € 635,-
Bestel
Terug

Porsche Paddockkaart

Porsche Paddockkaart

Deze kaart (vanaf 16 jaar) geeft de houder ervan algemene toegang tot het Formule FGP-011-circuit waarvoor geboekt is. Daarnaast krijgt hij/zij de mogelijkheid om van vrijdag t/m zondag te verblijven in de Porsche Paddock area en daar te bekijken hoe de Porsches raceklaar gemaakt worden.

Tijdens de trainingen en wedstrijd van de Porsches heeft men toegang tot de pitstraat en voor de start van de wedstrijd kan men ook op de startgrid van het circuit lopen. Daarnaast kan men, werkelijk uniek, tijdens de trainingen helpen bij het uithangen van de rondetijden en infoborden van één van de Porsches.

Ook zijn de Nederlandse Porsche-rijders uiteraard veel aanspreekbaar. Een ideale mogelijkheid om de autosport van binnenuit mee te maken!

Voor deze kaart dient u ons een digitale foto met uw NAW-gegevens uiterlijk drie weken voor de Grand Prix toe te sturen, omdat de toegangskaart van deze foto wordt voorzien.

FGP-02Houd u er overigens wel rekening mee dat u, indien u tijdens de race graag op de tribune wilt zitten, een toegangskaart dient aan te schaffen voor het bijwonen van de Grand Prix.

Een unieke mogelijkheid om de Porsches van dichtbij te aanschouwen.

Let op: voor iedere Grand Prix is een zeer beperkt aantal van deze exclusieve kaarten beschikbaar, dus als u interesse heeft adviseren wij u z.s.m. contact met ons op te nemen!

 
Prijzen
  • Zondag  € 495,-
  • Weekend  € 495,-
Bestel
Terug

Porsche Hospitality Paddockkaart

Porsche Hospitality Paddockkaart

Deze kaart (vanaf 16 jaar) geeft de houder ervan algemene toegang tot het Formule FGP-031-circuit waarvoor geboekt is. Daarnaast krijgt hij/zij de mogelijkheid om van vrijdag t/m zondag te verblijven in de Porsche Paddock area en daar te bekijken hoe de Porsches raceklaar gemaakt worden.

In de Porsche Paddock is een prima restaurant met topkoks. Hier kunt u met of zonder de rijders gratis eten en drinken. Tijdens de trainingen en wedstrijd kan men ook op de startgrid van het circuit lopen. Daarnaast kan men, werkelijk uniek, helpen bij het uithangen van de rondetijden en infoborden van een van de Porsches. Ook zijn de Nederlandse Porsche-rijders uiteraard veel aanspreekbaar.

Een ideale mogelijkheid om de autosport van binnenuit mee te maken!
FGP-04Voor deze kaart dient u ons een digitale foto met uw NAW-gegevens uiterlijk drie weken voor de Grand Prix toe te sturen, omdat de toegangskaart van deze foto wordt voorzien.

Houd u er overigens wel rekening mee dat u, indien u tijdens de race graag op de tribune wilt zitten, een toegangskaart dient aan te schaffen voor het bijwonen van de Grand Prix.

Een unieke mogelijkheid om de Porsches van dichtbij te aanschouwen. Let op: voor iedere Grand Prix is een zeer beperkt aantal van deze exclusieve kaarten beschikbaar, dus als u interesse heeft adviseren wij u z.s.m. contact met ons op te nemen!

 
Prijzen
  • Zondag  € 1.035,-
  • Zat./Zon.  € 1.035,-
  • Weekend  € 1.225,-
Bestel
Terug

Golden Card

Golden Card

De Hospitality in Belgie betreft een open (overdekt) VIP terras op het pitgebouw, danwel een loge in het pitgebouw of een ruimte in het Village en geven een schitterend zicht op de Start / Finish, de Pitlane en de Paddock. Gelegen in het hart van het race-spektakel vindt u uw  gereserveerde plaats. In de Paddock Club bevindt u en uw relaties zich in een zeer comfortabele en luxe atmosfeer en geniet u van de exclusieve service, de uitstekende keuken en bar. U en uw eventuele relaties zullen een heerlijke tijd hebben.

Faciliteiten:
- Toegang tot het circuit en Formula One Paddock Club
- Parkeerplaats (1 per 3 gasten)
- Prachtig zicht
- Intern TV-circuit, exclusieve beelden om geen moment van de race te missen

- Luxe inrichting met airconditioning

Catering:
- Ontbijtbuffet
- Gourmetlunch met kwalitatieve wijnen
- Eind van de middag zoetigheden (etit fours)
- Bar met o.a. cocktails, champagne, drankjes, verschillende soorten koffie en thee.

- Bar met o.a. cocktails, verschillende soorten koffie en thee

Entertainment:
- Officieel programma-magazine en earplugs
- Toegang tot de Support Race Paddock
- Pitwandeling op speciale tijden
- Diverse vormen van entertainment

Prijs:
- Incl. circuit-/org.behandelingskosten, Inclusief 21% buitenlandse BTW.

 
Prijzen
  • Zat./Zon.  € 4.302,-
  • Weekend  € 5.099,-
Bestel
Terug


Over Ticket+Travel

Ticket+Travel is al meer dan 25 jaar het adres voor toegangskaarten en/of reizen naar o.a. de Formule 1, MotoGP, DTM, World Endurance Championship (WEC met o.a. de 24 uur van Le Mans), IndyCar Series (ICS met o.a. de Indy 500), World Touring Car Championship (WTCC) en Superbike (SBK).

Meer info over Ticket+Travel Formule 1

Ticket+Travel®
+31 (0)20-6893399 / info@tickettravel.nl
Copyright © Ticket+Travel Formule 1 B.V. - Postbus 94399 - 1090GJ Amsterdam