Formule1 logo

FORMULE 1 is dé hoogste klasse in de autosport, waarbij de wagens met hun turbomotor die begrensd is tot 15.000 toeren, snelheden van boven de 300 km/u kunnen halen. Het eerste kampioenschap werd in 1950 in Europa verreden. Sinds 1953 worden ook andere continenten aangedaan. Ruim 50 miljoen mensen kijken naar de races. Wij bieden je al meer dan 25 jaar de service om met kaarten en/of arrangementen live de Formule 1 te bezoeken.

F1 2018 Mexico Mexico City Autodromo Hermanos Rodriguez

Algemene informatie

De informatie en prijzen over dit evenement zijn nog niet (volledig) bekend. U kunt uw e-mailadres hier invullen, dan melden wij u de informatie, zodra wij de gegevens publicabel hebben. Mocht u ter oriëntatie iets over de prijzen of arrangementen van het afgelopen jaar willen weten, dan kunt u deze via de bovenstaande vetgedrukte "buttons" bekijken.

E-mail
Evenement

U kunt ook uw naam, adres en woonplaats invullen, dan ontvangt u, zodra wij de informatie compleet hebben, deze gratis op het aangegeven adres, zodat wij u wellicht nog beter van dienst kunnen zijn.

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
E-mail

Er waren al jaren geruchten over een terugkeer van de Grand Prix van Mexico. Afgelopen seizoen was het eindelijk zo ver. Het circuit in deze enorme metropool is in het stedelijk sportpark gelegen, gebouwd op een drooggevallen meerbodem en nabij de internationale luchthaven. De baan, genoemd  naar de Mexicaanse broers en Formule 1-coureurs Ricardo Rodríguez en Pedro Rodríguez, is al verschillende keren opgeknapt en zal ook voor de F1-race de nodige aanpassingen ondergaan. Interessant is het hoe de teams omgaan met de hoogte van het parcours op 2286 meter boven de zeespiegel. Dit heeft namelijk een flinke invloed op het motorvermogen.

Er kan gerust van een stadsrace gesproken worden dus u verblijft in Mexico-Stad zelf en het circuit is eenvoudig te bereiken. Wij brengen u er graag heen via bijvoorbeeld een kort arrangement gericht op de Grand Prix en de stad. Een nog betere keuze is een F1-Holidaytrip waarbij ook de culture schatten van dit land worden bezocht en u de fraaie natuur zult ervaren.


Over Ticket+Travel

Ticket+Travel is al meer dan 25 jaar het adres voor toegangskaarten en/of reizen naar o.a. de Formule 1, MotoGP, DTM, World Endurance Championship (WEC met o.a. de 24 uur van Le Mans), IndyCar Series (ICS met o.a. de Indy 500), World Touring Car Championship (WTCC) en Superbike (SBK).

Meer info over Ticket+Travel Formule 1

Ticket+Travel®
+31 (0)20-6893399 / info@tickettravel.nl
Copyright © Ticket+Travel Formule 1 B.V. - Postbus 94399 - 1090GJ Amsterdam