Formule1 logo

FORMULE 1 is dé hoogste klasse in de autosport, waarbij de wagens met hun turbomotor die begrensd is tot 15.000 toeren, snelheden van boven de 300 km/u kunnen halen. Het eerste kampioenschap werd in 1950 in Europa verreden. Sinds 1953 worden ook andere continenten aangedaan. Ruim 50 miljoen mensen kijken naar de races. Wij bieden je al meer dan 25 jaar de service om met kaarten en/of arrangementen live de Formule 1 te bezoeken.

F1 2018 Singapore Marina Bay Street Circuit

Algemene informatie

De informatie en prijzen over dit evenement zijn nog niet (volledig) bekend. U kunt uw e-mailadres hier invullen, dan melden wij u de informatie, zodra wij de gegevens publicabel hebben. Mocht u ter oriëntatie iets over de prijzen of arrangementen van het afgelopen jaar willen weten, dan kunt u deze via de bovenstaande vetgedrukte "buttons" bekijken.

E-mail
Evenement

U kunt ook uw naam, adres en woonplaats invullen, dan ontvangt u, zodra wij de informatie compleet hebben, deze gratis op het aangegeven adres, zodat wij u wellicht nog beter van dienst kunnen zijn.

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
E-mail

Image

2016 FORMULA 1 SINGAPORE AIRLINES SINGAPORE GRAND PRIX

Deze bijzondere race wordt sinds 2008 georganiseerd in Singapore. Het startveld gaat namelijk pas na het vallen van de duisternis met elkaar in competitie. Het gehele stratencircuit rondom de haven wordt verlicht, waardoor u getuige kunt zijn van deze unieke nachtrace. Fernando Alonso was enkele keren de meest wakkere coureur. Echter zijn eerste overwinning was zeker niet onomstreden vanwege de al dan niet opzettelijke crash van Nelson Piquet Jr.

Singapore stad ligt op het grootste eiland van de gelijknamige staat. Dit shoppingparadijs beschikt over uitstekende metroverbindingen, welke u gemakkelijk van uw hotel naar het circuit en de bezienswaardigheden in de stad brengen. Te zien is er genoeg zoals bijvoorbeeld Chinatown of Little India. Heeft u zin om te relaxen dan bezoekt u het recreatie-eiland Sentosa welke per kabelbaan te bereiken is.

Tijdens onze Holidaytrip of extra lange vliegreis zullen wij ervoor zorgen dat u niks hoeft te missen van deze multiculturele metropool.


Over Ticket+Travel

Ticket+Travel is al meer dan 25 jaar het adres voor toegangskaarten en/of reizen naar o.a. de Formule 1, MotoGP, DTM, World Endurance Championship (WEC met o.a. de 24 uur van Le Mans), IndyCar Series (ICS met o.a. de Indy 500), World Touring Car Championship (WTCC) en Superbike (SBK).

Meer info over Ticket+Travel Formule 1

Ticket+Travel®
+31 (0)20-6893399 / info@tickettravel.nl
Copyright © Ticket+Travel Formule 1 B.V. - Postbus 94399 - 1090GJ Amsterdam