Formule1 logo

FORMULE 1 is dé hoogste klasse in de autosport, waarbij de wagens met hun turbomotor die begrensd is tot 15.000 toeren, snelheden van boven de 300 km/u kunnen halen. Het eerste kampioenschap werd in 1950 in Europa verreden. Sinds 1953 worden ook andere continenten aangedaan. Ruim 50 miljoen mensen kijken naar de races. Wij bieden je al meer dan 25 jaar de service om met kaarten en/of arrangementen live de Formule 1 te bezoeken.

F1 2018 Spanje TEST Barcelona Circuit de Catalunya

Algemene informatie

De informatie en prijzen over dit evenement zijn nog niet (volledig) bekend. U kunt uw e-mailadres hier invullen, dan melden wij u de informatie, zodra wij de gegevens publicabel hebben. Mocht u ter oriëntatie iets over de prijzen of arrangementen van het afgelopen jaar willen weten, dan kunt u deze via de bovenstaande vetgedrukte "buttons" bekijken.

E-mail
Evenement

U kunt ook uw naam, adres en woonplaats invullen, dan ontvangt u, zodra wij de informatie compleet hebben, deze gratis op het aangegeven adres, zodat wij u wellicht nog beter van dienst kunnen zijn.

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
E-mail

FP-01Testdagen Formule 1-teams 7 t/m 10 maart 2017

De testdagen zijn dé mogelijkheid voor F1-enthousiastelingen om de voorbereidingen van het nieuwe seizoen van dichtbij mee te maken. Vanaf 7 maart tot 10 maart organiseren wij arrangementen naar het circuit bij Barcelona. FP-01

Uiteraard kunt u met onze Nederlandse begeleiders weer veel verwachten van dit bijzondere bezoek, omdat gezien de relaties, wij u op veel onbekende plekjes op en rond het circuit zullen brengen. Een unieke mogelijkheid om de F1- van dichtbij mee te maken. Vanaf 2017 bieden we ook de mogelijkheid tot het maken van een sightseeing Barcelona op vrijdag 10 maart.

FP-01Op 27 februari t/m 2 maart worden er ook testdagen gehouden echter hiervoor bieden we in eerste instantie geen arrangementen aan, maar zijn u voor het boeken van een vlucht en/of een hotelovernachting graag van dienst.


Over Ticket+Travel

Ticket+Travel is al meer dan 25 jaar het adres voor toegangskaarten en/of reizen naar o.a. de Formule 1, MotoGP, DTM, World Endurance Championship (WEC met o.a. de 24 uur van Le Mans), IndyCar Series (ICS met o.a. de Indy 500), World Touring Car Championship (WTCC) en Superbike (SBK).

Meer info over Ticket+Travel Formule 1

Ticket+Travel®
+31 (0)20-6893399 / info@tickettravel.nl
Copyright © Ticket+Travel Formule 1 B.V. - Postbus 94399 - 1090GJ Amsterdam