Formule1 logo

VIP Hospitality

Hospitality wordt bij veel evenementen geboden in de velerlei vormen. Zo kan men vaak speciale Hospitality-kaarten (incl. eten en drinken) kopen, maar ook in een geheel (eigen) luxe lounge verblijven. Daarnaast zijn er mogelijkheden om kort of lang in een paddock te verblijven of een pitwandeling te maken. De meeste mogelijkheden staan bij de evenementen vermeld, echter voor speciale wensen kunt u ons altijd bellen en bespreken wij graag met u de mogelijkheden.

Een aantal mogelijkheden zijn:

F1-Golden Cards:
Deze geven bij de meeste Formule I -races de mogelijkheid om één of meerdere dagen in een lounge of tent te verblijven, te genieten van gratis drankjes en een zeer goed verzorgd buffet. Daarnaast zijn goede plaatsen en een wandeling door de Pitstraat hierbij inbegrepen. Voor mogelijkheden klik hier.

FGP-01

MotoGP-VIP Villagekaarten:
Deze geven bij de meeste MotoGP-races de mogelijkheid om één of meerdere dagen in een lounge of tent te verblijven, te genieten van gratis drankjes en een zeer goed verzorgd buffet. Daarnaast zijn goede plaatsen en een wandeling door de Pitstraat hierbij inbegrepen. Voor mogelijkheden klik hier.

FGP-01
Lounge kaarten:
Bij verschillende evenementen zijn deze kaarten te bestellen, waarbij men vanuit de lounge het evenement kan volgen, dan wel een aparte tribuneplaats erbij krijgt. Ook hebben we soms een eigen lounge. Al deze lounges hebben al dan niet (gratis) eet en drinkmogelijkheden. De mogelijkheden vindt u onderaan de aangeboden kaartenreeks van de diverse evenementen.
FGP-01

Porsche Paddockkaarten:
Deze geven bij veel Formule 1-evenementen waarbij ook voor de Porsche Supercup gestreden wordt, één of twee hele dagen toegang tot de Porsche Paddock. U kunt dan vaak ook tijdens trainingen, op vrijwillige basis assisteren en contact met de coureurs hebben. Voor meer informatie klik hier.

FGP-01

Porsche Paddock Hospitalitykaarten:
Deze geven bij veel Formule 1-evenementen waarbij ook voor de Porsche Supercup gestreden wordt, één of twee hele dagen toegang tot de Porsche Paddock, inclusief drankjes en lunch met de coureurs. Ook hier kan vaak naast het contact met de coureur ook tijdens de trainingen op vrijwillige basis geassisteerd worden. Voor meer informatie klik hier.

FGP-01

Porsche Paddockkaarten:

Deze kaart (vanaf 16 jaar) geeft de houder ervan algemene toegang tot het Formule FGP-011-circuit waarvoor geboekt is. Daarnaast krijgt hij/zij de mogelijkheid om van vrijdag t/m zondag te verblijven in de Porsche Paddock-area en daar te bekijken hoe de Porsches raceklaar gemaakt worden.

Tijdens de trainingen en wedstrijd van de Porsches heeft men toegang tot de pitstraat en voor de start van de wedstrijd kan men ook op de startgrid van het circuit lopen. Daarnaast kan men, werkelijk uniek, tijdens de trainingen helpen bij het uithangen van de rondetijden en infoborden van één van de Porsches.

Ondertussen kan men in de Formule 1-boxen alle Formule 1-bolides zien en fotograferen en geloof ons; u kwam nog nooit zo dichtbij! Vaak zijn de Porsche-trainingen direct na de training van de Formule 1-wagens, waardoor u grote kans heeft om F1-coureurs tegen het lijf te lopen. Een handige kaarthouder kan dan met geluk alle coureurs op de foto zetten! Alleen bij de GP van Bahrein en België wordt niet vanuit de Formule 1-pitstraat gestart en zijn de mogelijkheden beperkt. Ook zijn de Porsche-rijders uiteraard aanspreekbaar. Een ideale mogelijkheid om de autosport van binnenuit mee te maken!

FGP-02

Voor deze kaart dient u ons een digitale foto met uw NAW-gegevens uiterlijk drie weken voor de Grand Prix toe te sturen, omdat de toegangskaart van deze foto wordt voorzien. Houd u er overigens wel rekening mee dat u, indien u tijdens de race graag op de tribune wilt zitten, een toegangskaart dient aan te schaffen voor het bijwonen van de Grand Prix. Een unieke mogelijkheid om de Porsches van dichtbij te aanschouwen. Wij hebben zelf zon 30 fotos, waarbij alle Formule 1-coureurs en de nodige Formule 1- en Porsche-bolides op de gevoelige plaat zijn vastgelegd. Let op: voor iedere Grand Prix is een zeer beperkt aantal van deze exclusieve kaarten beschikbaar, dus als u interesse heeft adviseren wij u z.s.m. contact met ons op te nemen!

Deze kaarten kosten € 495,- (minimum leeftijd 16 jaar) te bestellen bij desbetreffende GP als u meer informatie wilt hebben, dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 020-6893399 of via e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Porsche Hospitality Paddockkaarten:

Deze kaart (vanaf 16 jaar) geeft de houder ervan algemene toegang tot het Formule FGP-031-circuit waarvoor geboekt is. Daarnaast krijgt hij/zij de mogelijkheid om van vrijdag t/m zondag te verblijven in de Porsche Paddock-area en daar te bekijken hoe de Porsches raceklaar gemaakt worden.

In de Porsche Paddock is een prima restaurant met topkoks. Hier kunt u met of zonder de. Daarnaast kan men, werkelijk uniek, assisteren bij het uithangen van de rondetijden en infoborden rijders gratis eten en drinken. Tijdens de trainingen en wedstrijd kan men ook op de startgrid van het circuit lopen van een van de Porsches. Ondertussen kan men in de Formule 1-boxen alle Formule 1-bolides zien en fotograferen en geloof ons; u kwam nog nooit zo dichtbij!

Vaak zijn de Porsche-trainingen direct na de training van de Formule 1-wagens, waardoor u grote kans heeft om F1-coureurs tegen het lijf te lopen. Een handige kaarthouder kan dan met geluk alle coureurs op de foto zetten! Alleen bij de GP van Bahrein en België wordt niet vanuit de Formule 1-pitstraat gestart en zijn deze mogelijkheden beperkt. Ook zijn de Porsche-rijders uiteraard aanspreekbaar. Een ideale mogelijkheid om de autosport van binnenuit mee te maken!

FGP-04

Voor deze kaart dient u ons een digitale foto met uw NAW-gegevens uiterlijk drie weken voor de Grand Prix toe te sturen, omdat de toegangskaart van deze foto wordt voorzien. Houd u er overigens wel rekening mee dat u, indien u tijdens de race graag op de tribune wilt zitten, een toegangskaart dient aan te schaffen voor het bijwonen van de Grand Prix.

Een unieke mogelijkheid om de Porsches van dichtbij te aanschouwen. Wij hebben zelf zon 30 fotos, waarbij alle Formule 1-coureurs en de nodige Formule 1- en Porsche-bolides op de gevoelige plaat zijn vastgelegd.
Let op:
voor iedere Grand Prix is een zeer beperkt aantal van deze exclusieve kaarten beschikbaar, dus als u interesse heeft adviseren wij u z.s.m. contact met ons op te nemen!

Deze kaarten kosten € 1035,- (minimum leeftijd 16 jaar) voor zaterdag/zondag en met de vrijdag erbij € 1225,-, te bestellen bij de desbetreffende GP als u meer informatie wilt hebben, dan kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 020-6893399 of via e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Over Ticket+Travel

Ticket+Travel is al meer dan 25 jaar het adres voor toegangskaarten en/of reizen naar o.a. de Formule 1, MotoGP, DTM, World Endurance Championship (WEC met o.a. de 24 uur van Le Mans), IndyCar Series (ICS met o.a. de Indy 500), World Touring Car Championship (WTCC) en Superbike (SBK).

Meer info over Ticket+Travel Formule 1

Ticket+Travel®
+31 (0)20-6893399 / info@tickettravel.nl
Copyright © Ticket+Travel Formule 1 B.V. - Postbus 94399 - 1090GJ Amsterdam