Formule1 logo

Hotels met/zonder transfers

Als u met eigen vervoer of op eigen gelegenheid naar een evenement gaat maar graag het hotel door ons wilt laten verzorgen, dan bestaat die mogelijkheid. Binnen Europa zijn de prijzen inclusief ontbijt, maar ook buiten Europa is dit meestal het geval, al zijn er enkele uitzonderingen, maar dit wordt duidelijk aangegeven. Dit houdt verband met de verschillende mogelijkheden van het soort ontbijt en wij niet weten waar uw voorkeur naar uitgaat.

Los daarvan kunnen wij u desgewenst dan ook met onze bustransfers naar het circuit brengen, zodat u geen parkeerkaart nodig heeft en niet in de vele files verstrikt hoeft te raken. Na aankomst in het hotel wordt u de volgende morgen naar het circuit gebracht. Onze begeleiders zorgen dan dat u geheel ontspannen van het hotel naar het circuit en terug wordt gebracht. U vindt de prijzen bij de evenementen vermeld.

In beide gevallen reist u op eigen gelegenheid naar één van onze hotels, die tenzij anders aangegeven, minimaal een 3*-kwalificatie (naar Nederlandse maatstaven) hebben. Mocht in een ander land de kwaliteit van de hotels lager liggen, dan hebben wij hogere kwalificaties gecontracteerd. Daarnaast bestaat altijd de mogelijkheid om een hotel te upgraden naar een vier- of vijfsterrenhotel. Ook als u een compleet arrangement bij ons boekt is deze upgrading uiteraard mogelijk. Onze ervaringen zijn echter dat men tevreden is met onze hotelkeuzes, doch laat u er niet van weerhouden om voor meer luxe te willen gaan. Wij zullen u dan over de mogelijkheden en prijzen informeren.

 

Over Ticket+Travel

Ticket+Travel is al meer dan 25 jaar het adres voor toegangskaarten en/of reizen naar o.a. de Formule 1, MotoGP, DTM, World Endurance Championship (WEC met o.a. de 24 uur van Le Mans), IndyCar Series (ICS met o.a. de Indy 500), World Touring Car Championship (WTCC) en Superbike (SBK).

Meer info over Ticket+Travel Formule 1

Ticket+Travel®
+31 (0)20-6893399 / info@tickettravel.nl
Copyright © Ticket+Travel Formule 1 B.V. - Postbus 94399 - 1090GJ Amsterdam