Formule1 logo

Algemene Info

Ticket+Travel Formule 1 is Nederlands grootste Formule 1-reisbureau en actief sinds 1989. Door de zeer goede contacten met de circuits en de grote omzet die we bij hen realiseren, kunnen wij soms extra faciliteiten en mogelijkheden aan onze klanten bieden. Van die pluspunten profiteerden de afgelopen jaren al meer dan 50.000 klanten. Als u daar nog niet bij hoorde, zijn er dit jaar weer nieuwe kansen, want wij zullen onze activiteiten "wegens enorm succes" graag prolongeren! Ook het bedrijfsleven mogen we steeds vaker ontmoeten voor Incentive- of Businessreizen. Als beloning voor behaalde omzettargets, als bedankje aan derden voor de "vruchtbare samenwerking", we leverden velen naast de standaard arrangementen ook maatwerk waarbij bijna niets onmogelijk is. Van exclusieve VIP-busreis tot helikoptervlucht, van vijfsterrenhotel tot intieme diners, we hebben het allemaal mogen verzorgen en zullen daar graag mee doorgaan. Ook het groepsvervoer voor,  bijvoorbeeld de personeelsverenigingen of het individuele vervoer voor o.a. prijswinnaars en zakenrelaties, naar veel verschillende auto- en motorsportevenementen, kunnen wij verzorgen. Ticket+Travel Formule 1 bemiddelt bij entreekaarten voor alle Formule 1 Grands Prix. Daarnaast organiseert zij arrangementen en bemiddelt bij reizen en hotels. Zij is tevens Nederlands agent voor o.a. de “GOLDEN CARD”, die voor alle Grands Prix inhoudt: Toegang tot de Formule One Paddock Club, pitstraat bezoek (dagelijks ca. 45 min.), TV-monitoren in de Golden Paddock VIP-tent, Tribuneplaats (tenzij de tent op het dak van de pitboxen staat), onbeperkt drankjes, eerste klas middaglunch, bij minimaal 3 personen 1 gratis VIP-parkeerkaart. Mogelijkheid voor shuttle-vervoer, helikopterverbindings- en rondvluchten. Ook speciale Porsche Paddockkaarten leveren wij, zodat u tijdens veel Formule 1- evenementen dichtbij zowel de Porsche-coureurs als de Formule 1 pitstraat en - coureurs kunt komen. Prijzen en bemiddelingsvoorwaarden op aanvraag. Ticket+Travel Formule 1 adviseert waar wenselijk een annulerings- en/of reisverzekering af te sluiten. De verzekeringsvoorwaarden worden met de polis meegezonden, dan wel op aanvraag toegestuurd. Voor meer informatie kijk hieronder.

Copyright

Ten aanzien van onze site gelden de volgende regels en voorwaarden:

De (intellectuele eigendoms-) rechten met betrekking tot de site berusten bij Ticket+Travel Formule 1 BV, hierna te noemen T+T, of haar licentiegevers. Dit geldt voor zowel tekeningen, teksten en fotos als formats, software, merken, domeinnamen, beeld-, geluids- en overige materialen. De site wordt uitsluitend voor niet commercieel, persoonlijk gebruik beschikbaar gesteld. Uitzonderingen uitsluitend schriftelijk door T+T toegestaan en bevestigd.

Omdat de site verkregen informatie van organisatoren en/of derden bevat en ook bij het publiceren invoerfouten gemaakt kunnen zijn, sluit T+T iedere aansprakelijkheid ten gevolge van gepubliceerde informatie, waaronder zowel directe als gevolg schade begrepen, uit. T+T is uiteraard niet verantwoordelijk voor de informatie en sites van derden, waar naar bijvoorbeeld door middel van banners, buttons of hyperlinks wordt verwezen.

Op deze regels en voorwaarden welke een aanvulling op onze algemene (leverings)voorwaarden vormen is het Nederlands recht van toepassing. Onze informatie- en leveringsvoorwaarden zijn onder nummer 33295411 gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

De 10 plussen van Ticket+Travel

  1. Alle soorten toegangskaarten te bestellen, dus eenieder bepaalt zijn eigen voorkeur! U ontvangt altijd originele kaarten en hoeft dus niets om te wisselen. Bij alle bestedingen ontvangt u bij ons gratis Racemiles®.
  2. Wij leveren Porsche Paddockkaarten waarbij u behulpzaam mag zijn bij het pitbord uithangen, op de grid mag komen en één meter verwijderd bent van de pitboxen en Formule 1-bolides.
  3. Bij alle toegangskaarten krijgt men gratis een kaarthouder met keycord en earplugs. Daarnaast ontvangen alle arrangementdeelnemers een extra verrassing.
  4. We vliegen met de nationale of als veilig erkende luchtvaartmaatschappijen. F1-vliegpassagiers worden, binnen Europa, op de buitenlandse luchthavens door Nederlandse begeleiding opgevangen. Op iedere NL-bus is, naast de chauffeur, Nederlandse begeleiding aanwezig voor optimale service.
  5. Luchthavenbelasting en taxen zijn inclusief de arrangementsprijzen.
  6. Transfers van luchthaven/hotel naar circuit (v.v.) binnen Europa en bij sommige intercontinentale reizen zijn bij onze F1-arrangementen inbegrepen.
  7. De bussen kunnen vanaf veel verschillende punten vertrekken (zie opstapschema’s) en stoppen dicht bij de hoofdingang van het circuit, zodat u niet ver hoeft te lopen.
  8. Meestal is koffie, thee, frisdrank en bier goedkoop in de bus verkrijgbaar.
  9. Hotels variëren van een **Ibis tot een ***Holiday Inn Express. Er is echter meestal ook een mogelijkheid het hotel te “upgraden” naar een 4*- of 5*-hotel. Alle kamers hebben toilet, douche of bad en meestal TV. Bij de intercontinentale bestemming is en ontbijt soms, in Europa altijd, inbegrepen. Wij kunnen echter geen garantie voor gescheiden bedden geven, doch doen op verzoek daar wel moeite voor.
  10. Alle arrangementen kunnen verlengd worden. Ook kan er vaak een sightseeing bijgeboekt worden.

 

Over Ticket+Travel

Ticket+Travel is al meer dan 25 jaar het adres voor toegangskaarten en/of reizen naar o.a. de Formule 1, MotoGP, DTM, World Endurance Championship (WEC met o.a. de 24 uur van Le Mans), IndyCar Series (ICS met o.a. de Indy 500), World Touring Car Championship (WTCC) en Superbike (SBK).

Meer info over Ticket+Travel Formule 1

Ticket+Travel®
+31 (0)20-6893399 / info@tickettravel.nl
Copyright © Ticket+Travel Formule 1 B.V. - Postbus 94399 - 1090GJ Amsterdam