Formule1 logo

MOTOGP maakt sinds 2002 deel uit van het wereldkampioenschap wegraces en is het met motoren van 1000cc de koningsklasse van de motorsport. Met een Honda, Yamaha of Ducati wordt door 12 teams bestaande uit twee coureurs gestreden op de circuits in 14 landen. Tijdens de ruim 18 kampioenschapsraces per jaar is de spanning tussen de coureurs te snijden, omdat men elkaar op centimeters met zeer hoge snelheden ook in de bochten bestrijdt.

MotoGP 2018 Oostenrijk Spielberg Red Bull Ring

Algemene informatie

De informatie en prijzen over dit evenement zijn nog niet (volledig) bekend. U kunt uw e-mailadres hier invullen, dan melden wij u de informatie, zodra wij de gegevens publicabel hebben. Mocht u ter oriëntatie iets over de prijzen of arrangementen van het afgelopen jaar willen weten, dan kunt u deze via de bovenstaande vetgedrukte "buttons" bekijken.

E-mail
Evenement

U kunt ook uw naam, adres en woonplaats invullen, dan ontvangt u, zodra wij de informatie compleet hebben, deze gratis op het aangegeven adres, zodat wij u wellicht nog beter van dienst kunnen zijn.

Naam
Adres
Postcode
Woonplaats
Land
E-mail
MU-01Vanaf 2014 is de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk terug op de racekalender en nu dus ook de MotoGP. Tot 2003 werd op de toenmalige A1-Ring gereden. Het circuit heeft sindsdien een complete metamorfose ondergaan en is tevens omgedoopt in de Red-Bull-Ring. De van origine Oostenrijkse energiedrankjesgigant heeft op dit circuit namelijk een stevige vinger in de pap met ook enkele Red Bulltribunes.

Spielberg ligt bij de plaats Knittelfeld en is globaal gezien in Midden-Oostenrijk gelegen. In de landelijke omgeving rond het circuit zijn geen grote steden. Wij verblijven daarom met onze arrangementen  in de dichtstbijzijnde grote stad: het knusse Graz. De aanwezigheid van het vliegveld, leuke hotels en een gezellige binnenstad maken dit een prima uitvalsbasis voor een aangenaam verblijf in Oostenrijk.

Over Ticket+Travel

Ticket+Travel is al meer dan 25 jaar het adres voor toegangskaarten en/of reizen naar o.a. de Formule 1, MotoGP, DTM, World Endurance Championship (WEC met o.a. de 24 uur van Le Mans), IndyCar Series (ICS met o.a. de Indy 500), World Touring Car Championship (WTCC) en Superbike (SBK).

Meer info over Ticket+Travel Formule 1

Ticket+Travel®
+31 (0)20-6893399 / info@tickettravel.nl
Copyright © Ticket+Travel Formule 1 B.V. - Postbus 94399 - 1090GJ Amsterdam