Formule1 logo

Racemiles®
RaceMiles

 

Als eerste Formule 1-touroperator in Nederland introduceert Ticket+Travel Formule 1 een uniek spaarsysteem. Plaats uw bestelling bij Ticket+Travel en ontvang gratis: RACEMILES®

Het sparen van Racemiles is een eenvoudige manier om met korting of zelfs gratis deel te nemen aan diverse activiteiten. Met de door u gespaarde Racemiles kunt u bijvoorbeeld sparen voor een gratis F1- of DTM-arrangement (bus- of vliegreis of zelfs een unieke F1-Holidaytrip), maar ook voor een gratis racedag op het Circuitpark Zandvoort of een gratis kartrace op verschillende kartbanen door heel Nederland van Bleekemolens Race Planet. Verder kunt u uw Racemiles ook gebruiken voor kortingen op een jaarabonnement op het Formule 1-blad of Motor-Magazine.

Hoe werkt dit spaarsysteem?
Iedere klant die bij Ticket+Travel Formule 1 een bestelling plaatst, ontvangt gratis Racemiles. Deze worden berekend over het gehele factuurbedrag, waarbij iedere € 10,- goed is voor één Racemile. U hoeft hier zelf niets voor te doen, wij berekenen alles automatisch en het aantal gespaarde Racemiles wordt onderaan uw factuur afgedrukt. Wanneer u in de toekomst weer een bestelling plaatst, dan worden de extra gespaarde Racemiles automatisch bij het openstaande totaal opgeteld.

Wat is de waarde van een Racemile?
100 Racemiles vertegenwoordigen een waarde van € 10,-. U kunt dus zelf de korting of het bedrag dat u voor aankoop van goederen of diensten wilt gebruiken berekenen.

Hoe wissel ik de Racemiles in?
Wanneer u uw Racemiles graag in wilt wisselen, dan is één telefoontje voldoende. Bij een arrangementsbestelling zullen wij de waarde van het aantal gespaarde Racemiles voor u omrekenen en deze in mindering brengen op het door u bestelde arrangement. Indien u de Racemiles liever omwisselt voor een ander product, dan zullen wij de waarde van dat product verminderen met de waarde van de gespaarde Racemiles. In alle gevallen ontvangt u een factuur, waarop u eventueel het totaal van uw overgebleven Racemiles ziet staan.

Racemiles vervallen als er twee jaar geen boeking bij Ticket+Travel is gedaan!

Waar kunt u de Racemiles voor gebruiken? De door u gespaarde Racemiles zijn in te wisselen voor producten of diensten bij:

1) Ticket+Travel Formule 1 BV
Ten behoeve van aankoop of aanbetaling op alle Formule 1-, MotoGP-, DTM-, WEC- (+24 uur van Le Mans-, Indycar Series- (+Indy 500), Superbike- of WTCC-arrangementen.

2) Bleekemolens Race Planet
Ten behoeve van kartheats op de kartbanen in Amsterdam of Delft (€ 15,75 p.p.)
Ten behoeve van alle kartarrangementen op de kartbanen in Amsterdam of Delft
Ten behoeve van het Raceprogramma Race Experience op het circuit van Zandvoort

3) Formule 1-blad
Een jaarabonnement (18 nummers) voor slechts € 62,50

4) Motor-Magazine
Een jaarabonnement (24 nummers) voor slechts € 55,00

 

Racemiles3
U ziet: Eenvoudig en uniek, dat zijn de Racemiles van
Ticket + Travel
Racemiles2
 

Over Ticket+Travel

Ticket+Travel is al meer dan 25 jaar het adres voor toegangskaarten en/of reizen naar o.a. de Formule 1, MotoGP, DTM, World Endurance Championship (WEC met o.a. de 24 uur van Le Mans), IndyCar Series (ICS met o.a. de Indy 500), World Touring Car Championship (WTCC) en Superbike (SBK).

Meer info over Ticket+Travel Formule 1

Ticket+Travel®
+31 (0)20-6893399 / info@tickettravel.nl
Copyright © Ticket+Travel Formule 1 B.V. - Postbus 94399 - 1090GJ Amsterdam