Formule1 logo

Ticket+Travel Tips

Wanneer u een reservering maakt of op reis gaat, dan geven wij u hierbij de volgende tips:

Tip   1 Annulerings- en/of reisverzekeringen
Tip   2 Geneesmiddelen
Tip   3 Kofferlabels
Tip   4 Handbagage
Tip   5 Het missen van bus of vliegtuig
Tip   6 Hotel / Hotel-Transfer
Tip   7 Hotel upgrading
Tip   8 Autohuur
Tip   9 Toegangskaarten
Tip 10 Porsche Paddockkaarten
Tip 11 F1-Golden Cards
Tip 12 MotoGP-VIP Villagekaarten

Tip 1 Annulerings- en/of reisverzekeringen
Een plezierig dagje, weekend of week begint bij een goede voorbereiding. Vaak boekt u weken of zelfs maanden van tevoren. U weet nu nog niet of er zich een onvoorspelbaar onheil voor zal doen. U kunt denken aan ziekte van uzelf of uw reisgenoten, of andere narigheid in uw naaste (familie)omgeving. De Stichting Garantiefonds Reizen dekt geen losse toegangskaarten of vluchten, alleen reizen met een verblijf zijn door hen in de uitkeringsvoorwaarden opgenomen. Aangezien 90% van onze omzet uit losse toegangskaarten en/of vluchten bestaat is hiervoor dus geen dekking, maar bieden wij u toch een annuleringsverzekeringsmogelijkheid aan. In samenwerking met een verzekeringsmaatschappij kunt u wel toegangskaarten, vluchten en reizen met verblijf verzekeren, zodat u bij een gedekte calamiteit toch verzekerd bent en uw geld terug kunt krijgen. De premies zijn laag en u vindt ze, met eventuele reisverzekeringen, op de pagina verzekeringen. Misschien goed om daar toch even bij stil te staan! Daarnaast bestaat uiteraard de mogelijkheid een reisverzekering via ons af te sluiten.
Klik hier voor meer informatie.

Tip 2 Geneesmiddelen
Indien u geneesmiddelen gebruikt, adviseren wij u deze, in beperkte mate in uw handbagage mee te nemen en niet in uw koffer te stoppen. Indien u vliegt en uw koffer komt, om welke reden dan ook, niet op tijd op de bestemming aan, dan kan dat vervelende problemen veroorzaken. Indien u opiumhoudende medicijnen gebruikt, dient u een in het Engels gestelde doktersverklaring bij u te hebben.

Tip 3 Kofferlabels
Schrijf op de u toegezonden kofferlabels alleen uw naam en eventueel een telefoonnummer van een achterblijver en zet er niet uw adres en verdere persoonlijke gegevens op. U voorkomt zo dat u onverlaten onnodige informatie verstrekt.

Tip 4 Handbagage
Let op bij het meenemen van handbagage dat u vloeistoffen en gels alleen in verpakkingen van maximaal 100ml mee mag nemen in een doorzichtige plastic zak.
Babyvoeding en medicijnen die nodig zijn tijdens de vlucht vormen hierop een uitzondering.

Tip 5 Het missen van bus of vliegtuig
Indien u door bepaalde omstandigheden niet op tijd bij uw bus-opstapplaats kunt zijn of het vliegtuig gemist heeft, stellen wij een telefoontje naar het in uw brief vermelde "noodnummer" zeer op prijs. Het voorkomt onnodige vertraging voor uw medereizigers en de organisatie kan wellicht andere maatregelen voor u nemen.

Tip 6 Hotel / Hotel-Transfer
Ook indien u op eigen gelegenheid een Grand Prix wilt bezoeken en de toegangskaarten bij ons gekocht heeft, kunt u gebruikmaken van onze “hotel- of hotel/transferservice”. Wij verhuren dan naast de honderden hotelkamers die wij voor onze arrangementen gebruiken, hotelkamers met of zonder transfer naar en van het circuit. De transfers gaan altijd in na de eerste overnachting en men wordt ook na afloop van de race weer naar het hotel teruggebracht.

Tip 7 Hotel upgrading
We verblijven in goede drie- of viersterrenhotels. Een enkele keer wordt ook in een goed tweesterren Ibishotel verbleven, al zijn dat uitzonderingen. We hebben echter overal upgrade mogelijkheden zodat u, als u meer luxe wenst, ook in een vier- of vijfsterrenhotel kunt verblijven.

Tip 8 Autohuur
Indien u bij ons uw tickets gekocht heeft, kunnen wij voor u bij aankomst een huurauto verzorgen. Wij hebben hiervoor speciale overeenkomsten met gerenommeerde autoverhuurbedrijven als Avis, Europcar, Hertz en Budget.

Tip 9 Toegangskaarten
Degenen die het eerst reserveren en tijdig betalen, krijgen in principe de hoogste rijen van de bestelde tribunes die wij toegewezen hebben gekregen, dan wel voor u bestellen. Hierdoor heeft men doorgaans het beste zicht. Door tijdig te bestellen voorkomt u tevens dat uw favoriete tribune uitverkocht is.

Tip 10 Porsche Paddockkaarten
Deze kaart (vanaf 16 jaar) geeft de houder ervan algemene toegang tot het Formule 1-circuit waarvoor geboekt is. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om van vrijdag t/m zondag te verblijven in de Porsche Paddock area om daar te bekijken hoe de Porsche raceklaar gemaakt wordt. Ook bestaat de mogelijkheid om met coureurs uitgebreid te lunchen in de speciale Porsche unit.
Klik hier voor meer info.

Tip 11 F1-Golden Cards
Een mogelijkheid om in een superluxe VIP-sfeer uw gasten te onderhouden zijn de toegangskaarten voor het VIP-Paddockpaviljoen waarin u in een goede ambiance, met rondom TV-schermen en een prima verzorging van de inwendige mens, kunt genieten. U heeft de beschikking over een uitstekende zitplaats, vaak met zicht op de pitstraat en kunt u op gezette tijden, ca. 30 minuten per dag een pitwalk maken.
Klik hier voor meer info.

Voor zakelijke reizen in stijl, verzorgen wij Business- en Incentive reizen op maat. Uw wensen optimaal realiseren is voor ons al geen uitdaging meer, daarvoor is zoveel ervaring opgedaan dat wij ze prima voor u kunnen verzorgen. Maak uw wensen kenbaar en wij doen u graag een passend voorstel. 

Tip 12 MotoGP-VIP Village
Het MotoGP-VIP Village betreft een zeer exclusieve vorm van gastvrijheid. Het is het officiële Hospitalityprogramma tijdens het MotoGP World Championship. De suites c.q. hospitality-units zijn suites in het pitgebouw of een open (overdekt) VIP-terrras op het pitgebouw of een ruimte in het village en geven bij de meeste GPs een schitterend zicht op start/finish, de pitlane en de paddock.
Klik hier voor meer info.

 

Over Ticket+Travel

Ticket+Travel is al meer dan 25 jaar het adres voor toegangskaarten en/of reizen naar o.a. de Formule 1, MotoGP, DTM, World Endurance Championship (WEC met o.a. de 24 uur van Le Mans), IndyCar Series (ICS met o.a. de Indy 500), World Touring Car Championship (WTCC) en Superbike (SBK).

Meer info over Ticket+Travel Formule 1

Ticket+Travel®
+31 (0)20-6893399 / info@tickettravel.nl
Copyright © Ticket+Travel Formule 1 B.V. - Postbus 94399 - 1090GJ Amsterdam