Formule1 logo

Waarom Ticket+Travel

service

Service krijgt u meestal overal. De beste service, het breedste aanbod van kaartjes, de laagste prijzen en de meeste arrangementen naar evenementen vindt u alleen bij ons.

ikoonRacemiles-2009

Voor iedere bij ons besteedde € 10,- ontvangt u een gratis Racemile®. Met Racemiles® kunt u gratis racen op het circuit van Zandvoort, op kartbanen of gebruik maken van andere aanbiedingen. U kunt ze ook bij ons gebruiken voor een gratis arrangement naar een Formule 1-, DTM- of één van onze andere auto- of motorsportevenementen. Racemiles® vervallen als er twee jaar geen boeking bij Ticket+Travel is gedaan.

ikoongold-2009

De Golden Card geeft de persoonlijke houder één, twee of drie dagen het recht om vanaf het pitdak of een goede tribuneplaats met scherm de verrichtingen van de rijders gade te slaan. Tussendoor kan men in luxe units van de Paddock Club verblijven en onbeperkt eten en drinken en hoeft men ondertussen, dankzij de vele TV-monitoren, niets te missen. Ook is er iedere dag een pitwalk van ca. 30 minuten.

ikooncircuit_2009

Aankomst op de circuits is in principe een uur voor de trainingen. Over het algemeen wordt een uur na de finish vanaf het circuit vertrokken.

Ikoonklm_2009

Indien u een vliegarrangement boekt, dan vliegt u met een gerenommeerde maatschappij. De KLM is onze voornaamste reispartner, maar zij kan nu éénmaal niet 250 klanten in één vlucht naar Spanje brengen. Daarom brengen vele andere maatschappijen, zoals Transavia, British Midland, Lufthansa, Malaysia Airlines en Singapore Airlines en gelieerde maatschappijen, u ook naar de betreffende bestemmingen. Wij vliegen o.a. vanaf Amsterdam, Rotterdam, Brussel en Düsseldorf.

Keurmerk

Wij rijden vanuit Nederland met erkende busbedrijven. Naast dit kwaliteitsmerk heeft iedere bus (ook op de bussen die wij in Europa voor onze vliegpassagiers huren) een Nederlandse begeleider.

 

ikoonbussen_2009

Per jaar rijden we met vele bussen binnen Europa naar de meeste races. De busreizen worden aangeboden vanaf de dichtstbijzijnde opstapplaats bij de grens. Er zijn vele extra busopstapplaatsen, die op verzoek uitgebreid kunnen worden als u met meer dan 15 personen tegelijk wilt opstappen. Bij ieder evenement wordt verwezen naar het opstapschema dat daarvoor in aanmerking komt.

IkoonRC_2009

Voor wat onze busreizen betreft, reizen we vanuit Nederland (behalve naar België en Duitsland) met Royal Class bussen. Deze geven u in vergelijking tot luxe bussen veel meer been- en zitruimte!

camping

Bij campingreizen brengen wij u naar het circuit. De kosten van staanplaatsen zijn meestal inclusief. Tent zelf meenemen!

ikoonplus_2009

Tijdens onze VIP-reizen slaapt u meestal in een 4*-hotel en krijgt u een diner en lunch(es) aangeboden. U krijgt een officieel programma en u geniet van Ticket+Travel Plus-service. Een nieuwe wijze om exclusief van Formule 1 en het reizen eromheen te genieten!

ikoonplus_2009

De MotoGP VIP-Village kaart geeft de persoonlijke houder één, twee of drie dagen het recht om vanaf het pitdak of een goede tribuneplaats met scherm de verrichtingen van de MotoGP-coureurs gade te slaan. Tussendoor kan men in luxe units van de MotoGP VIP-Village verblijven en onbeperkt eten en drinken en heeft men ondertussen, dankzij de vele TV-monitoren, niets te missen. Ook is er iedere dag een pitwalk van ca. 30 minuten.

ikoonholidaytrip-2009

Bij intercontinentale Grands Prix heeft u de mogelijkheid om te genieten van een Grand Prix in combinatie met een (korte) vakantie, namelijk onze speciale F1-Holidaytrips. De kortste meestal rond de 7 dagen, de langste rond de 21 dagen. Maak zelf uw keuze!

ikoonupgrade-2009

Als u meer luxe wilt, kunt u het hotel upgraden naar een 4*- of 5* hotel. Ook het verlengen van de reis is mogelijk. Raadpleeg onze medewerkers.

hotel

Een hotelkamer kan ook samen met toegangskaarten worden gereserveerd. Houd er alleen rekening mee dat de prijzen van de kamers in een Grand Prix weekend veel hoger zijn dan normaal. De genoemde prijs is per persoon, per dag en binnen Europa, inclusief ontbijt.

ht

Hotel+Transferaanbieding! Dus met eigen vervoer naar het hotel en de volgende morgen met ons naar het circuit en uiteraard na de race terug naar het hotel. De genoemde prijs is per persoon, per dag en binnen Europa, inclusief ontbijt.

ikooncar-rental-2009

Wij boeken o.a. via Avis, Budget, Europcar en Hertz, dus mocht u bij aankomst op het vliegveld over een auto willen beschikken, dan kunnen wij dat verzorgen.

ikooncadeau_2009

Geef een Formule 1-Cadeaubon, welke voor iedere gewenste race gebruikt kan worden voor de aankoop van toegangskaarten of arrangementen. De Formule 1-cadeaubonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 15,- oplopend met € 5,- en zijn twee jaar geldig.

uitroepteken

Een reis- en/of annuleringsverzekering kan tegelijk bij ons worden afgesloten. Over gemak gesproken! Voor iedereen die bij ons reserveert hebben wij ook dit jaar naast een gratis tijdschema een extra attentie.

 

Over Ticket+Travel

Ticket+Travel is al meer dan 25 jaar het adres voor toegangskaarten en/of reizen naar o.a. de Formule 1, MotoGP, DTM, World Endurance Championship (WEC met o.a. de 24 uur van Le Mans), IndyCar Series (ICS met o.a. de Indy 500), World Touring Car Championship (WTCC) en Superbike (SBK).

Meer info over Ticket+Travel Formule 1

Ticket+Travel®
+31 (0)20-6893399 / info@tickettravel.nl
Copyright © Ticket+Travel Formule 1 B.V. - Postbus 94399 - 1090GJ Amsterdam